Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, maar wil het niet lukken? Wij zijn er voor jou om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Iedereen begint met een uitgebreide Analyse. Maar een belangrijke keuze is die voor een Aanpak in Teamverband van minimaal een jaar óf voor een maagverkleining met veel begeleiding.

Kies je voor een leefstijlaanpak in Teamverband van minimaal een jaar, dan helpen we je de knop om te zetten, keuzes te maken en daar niet meer van af te stappen. Dat doe je samen met een gespecialiseerd team van internisten, fysio-, oefen-, ergotherapeuten, psychologen en diëtisten in Amersfoort of Lelystad. Onze Overgewichtapp helpt daarbij.

Kies je voor een maagverkleining? Dan is de operatie zelf belangrijk, maar zeker ook de begeleiding voor en na de operatie. Wij begeleiden je in Amersfoort, Lelystad en Tiel uitgebreid rond de operatie bij WeightWorks Clinics in Amersfoort of in het gespecialiseerde Flevoziekenhuis in Almere.

Iedereen begint met een uitgebreide Analyse.

Nadat je bent verwezen door de huisarts of een medisch specialist volgt er altijd eerst een uitgebreide analyse door de internist, fysiotherapeut en diëtist. Je ziet ze achter elkaar gedurende anderhalf uur. Dat kan via beeldscherm of op één van onze locaties. Deze uitgebreide Analyse levert een Zorgplan op met het vervolg.

OVERGEWICHTCENTRUM BIEDT EEN UNIEKE AANPAK IN TEAMVERBAND:
  • KEUZE UIT ‘LEEFSTIJLAANPAK IN TEAMVERBAND’ OF ‘MAAGVERKLEINING’
  • ALTIJD EERST MET EEN UITGEBREIDE ANALYSE DOOR INTERNIST, DIËTIST EN FYSIOTHERAPEUT NA EEN VERWIJZING DOOR DE HUISARTS EN ONDERSTEUNING MET OVERGEWICHTAPP
  • AANPAK IN TEAMVERBAND GEDURENDE MEER DAN EEN JAAR MET WEKELIJKS BEWEEGPROGRAMMA MET SPORT, SPEL EN FITNESS, UITGEBREIDE BEGELEIDING BIJ VOEDING, LEEFSTIJLAANPASSING EN MEET & GREET.
  • KIES JE VOOR EEN MAAGVERKLEINING BIJ WEIGHTWORKS OF FLEVOZIEKENHUIS, KRIJG JE BIJ OVERGEWICHTCENTRUM DE MEEST UITGEBREIDE BEGELEIDING VOOR ÉN NA DE OPERATIE.

Direct een afspraak?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start met typen en druk op enter om te zoeken