Meer informatie

Wil je eerst meer informatie hebben, voordat je de vragenlijst invult? Stuur dan een mail naar info@overgewichtcentrum.nl vermeld dan je voor- en achternaam, je telefoonnummer en e-mailadres en stel je vraag of vragen. Dan nemen we tijdens werkdagen binnen 48 uur contact op met de antwoorden.

Vul de online vragenlijst in

Om je goed te kunnen helpen is het nodig een online vragenlijst in te vullen. We adviseren je de huisarts naar ons te laten verwijzen, zeker als er specifieke medische aandachtspunten zijn. Een verwijzing is verplicht als je voor een maagverkleining kiest.

Eerst vul je dus altijd een online vragenlijst in, die vooraf veel informatie geeft aan diëtist, fysiotherapeut en, als van toepassing, de internist die je helpen in de Analyse. Invullen is echt strikt noodzakelijk. Laat je zo nodig helpen door familie of vrienden. Klik hier om de vragenlijst in te vullen. Na het invullen van de vragenlijst nemen we vanzelf contact met je op.

Als je verwezen wordt door de huisarts maken we daarna vanzelf een afspraak voor een uitgebreide analyse door internist, fysiotherapeut en diëtist. Je ziet ze achter elkaar gedurende totaal een uur. Als je een maagverkleining overweegt, is er altijd een verwijzing van de huisarts noodzakelijk. De verwijzing kan via Zorgdomein worden gedaan. Het is verplicht een ‘Actueel Medicatie Overzicht’, kortweg ‘AMO’ mee te nemen. Die haal je bij de apotheek. Ook als je geen medicatie gebruikt, heb je een AMO nodig.

Ben je niet verwezen door de huisarts, dan duurt de analyse 40 minuten en tref je achtereenvolgens de fysiotherapeut en diëtist. Het verschil t.o.v. een afspraak met verwijzing is dat de internist dan dus geen onderdeel is van de analyse.

Locaties

Onze locaties zijn in Lelystad (Het Ravelijn 1), Amersfoort (Ruimtevaart 24) en Tiel (Laan van Westrooijen 10). De laatste twee zijn binnen Van der Valk Vitaal.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

Direct een afspraak?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start met typen en druk op enter om te zoeken