Meer informatie

Wil je eerst meer informatie hebben, voordat je de vragenlijst invult? Stuur dan een mail naar info@overgewichtcentrum.nl. Vermeld je voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres en stel je vraag of vragen. Dan nemen we tijdens werkdagen binnen 48 uur contact op met de antwoorden. Dat kan per e-mail zijn of in een telefonisch gesprek.

Vul de online vragenlijst in

Om je goed te kunnen helpen is het nodig een online vragenlijst in te vullen. Daarnaast is het nodig dat de huisarts naar ons verwijst.

Eerst vul je dus altijd een online vragenlijst in, die vooraf veel informatie geeft aan internist, diëtist en fysiotherapeut die je helpen in de Analyse. Invullen is echt strikt noodzakelijk. Laat je zo nodig helpen door familie of vrienden. Na het invullen van de vragenlijst nemen we vanzelf contact met je op.

Als je verwezen wordt door de huisarts maken we daarna vanzelf een afspraak voor een uitgebreide analyse door internist, fysiotherapeut en diëtist. Je ziet ze achter elkaar gedurende totaal anderhalf uur. Deze verwijzing kan via Zorgdomein worden gedaan. Het is verplicht een ‘Actueel Medicatie Overzicht’, kortweg ‘AMO’ mee te nemen. Die haal je bij de apotheek. Ook als je geen medicatie gebruikt, heb je een AMO nodig.

Je hebt de keuze uit 3 vormen van begeleiding met elk hun eigen vragenlijst:

Locaties

Onze locaties zijn in Lelystad (Het Ravelijn 1), Amersfoort (Ruimtevaart 24) en Tiel (Laan van Westrooijen 10). De laatste twee zijn binnen Van der Valk Vitaal.

Direct een afspraak?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start met typen en druk op enter om te zoeken