We zetten de stappen naar een aanmelding voor je op een rijtje.

  1. Wil je eerst meer informatie hebben, voordat je de vragenlijst invult? Meld je dan aan voor één van de informatiebijeenkomsten. Je kunt ook een mail sturen naar info@overgewichtcentrum.nl. Vermeld dan je voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres en stel je vraag of vragen. Dan nemen we tijdens werkdagen binnen 48 uur contact op met de antwoorden. Dat kan per e-mail zijn of in een telefonisch gesprek.
  2. Om je goed te kunnen helpen vul je altijd een online vragenlijst Die geeft vooraf veel informatie aan internist, diëtist en fysiotherapeut die je helpen in de Analyse. Maar ook daarna aan andere behandelaars. Invullen is echt strikt noodzakelijk. Laat je zo nodig helpen door familie of vrienden. Na het invullen van de vragenlijst nemen we vanzelf contact met je op. Voor vragenlijst van leefstijlaanpak in teamverband klik je hier.
  3. Daarnaast is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. Dat kan via Zorgdomein (de huisarts kan je daarmee online verwijzen naar OvergewichtCentrum).
  4. Als de eerste drie stappen zijn gezet, dan belt onze mensen van Patiëntdesk vanzelf voor een afspraak voor een uitgebreide Analyse door internist, fysiotherapeut en diëtist. Je ziet ze achter elkaar gedurende totaal anderhalf uur.
  5. Het is daarnaast verplicht een ‘Actueel Medicatie Overzicht’, kortweg ‘AMO’ mee te nemen. Die haal je bij de apotheek. Ook als je geen medicatie gebruikt, zijn we verplicht een AMO in ons dossier te hebben. Je kunt de AMO gewoon meenemen naar de afspraak voor de Analyse. Vooraf opsturen mag ook via patiëntdesk@OvergewichtCentrum.nl.
  6. Onze afspraken over aanpak en de vergoeding ondertekenen je online met het door ons doorgezonden document via ValidSign .

 

Je hebt de keuze uit 3 vormen van begeleiding met elk hun eigen vragenlijst:

Locaties

Onze locaties zijn in Lelystad (Het Ravelijn 1), Amersfoort (Ruimtevaart 24) en Tiel (Laan van Westrooijen 10). De laatste twee zijn binnen Van der Valk Vitaal.  In Tiel is het niet mogelijk om de leefstijlaanpak in Teamverband te volgen, wel de begeleiding rondom de maagverkleining

Direct een afspraak?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start met typen en druk op enter om te zoeken